Welkom bij Lightarc. Uw belangstelling voor ons werk waarderen we zeer.

De no-nonsense lichtmakers van Lightarc brengen – sinds 1995 – creativiteit, techniek en sfeer bijeen. Lightarc staat voor een eerlijk, professioneel en persoonlijk advies. We ontwerpen even functionele als originele lichtplannen en volgen de nieuwste trends in (design)verlichting voor binnen én buiten.

Lightarc werkt voor onder meer particulieren, bedrijven, (semi)overheid, (interieur)architecten, woninginrichters en installateurs. In nauwe samenspraak met onze opdrachtgevers komen buitengewone lichtontwerpen tot stand.

Onze klanten kunnen rekenen op betrokkenheid, passie en professionele ondersteuning tijdens het gehele traject. Vanaf het kennismakingsgesprek tot de ingebruikname van de verlichting.

Of het nou gaat om licht boven uw eettafel, of om de complete verlichting voor uw woning of bedrijfspand. Sámen met u creëren we een lichtoplossing die qua sfeer en functionaliteit perfect aansluit bij uw wensen.

Tevens heeft Lightarc het officiële agentschap voor Byok Lighting en Fraumaier.

Lightarc heeft tal van fraaie lichtprojecten gerealiseerd. Voor een indruk hiervan verwijzen we u graag naar onze portfolio op de homepage.

Let’s light up your life.